feb
23

Sziasztok!

Ma egy kicsit utazunk időben, hogy lássuk, igenis a hajdivat is csak olyan, mint akármelyik másik: bizony időről-időre visszatér.

Nézzünk erre az időutazásra pár szerencsés próbálkozást :D

 

 

Szerintem nagyon találó ez az alkalmi firzura. Grace Kelly-nek és Heidi Klum-nak us remekül áll. Ez egy igazi klasszikus konty, csak egy barátnő kell hozzá otthon, és ott is könnyen elkészíthető! :)

 

 

 

 

 

Az 1970-es évek stílusát idézik Jessica Alba hullámos tincsei. Ez a frizura mindig nőies volt, van és lesz is:) Egy hajvasaló vagy egy hajsütővas segítségével Ti is könnyedén elkészíthetitek!

 

 

 

 

A hasonlóság már-már ijesztő:D Meg kell hagyni, Marilyn Monroe stílusa nem mindenkinek áll jól, Scarlett Johansson viszont egy igazán szerencsés kivétel. Mintha csak ráöntötték volna ezt a frizurát, illetve ezt az egész 1951-es évek stílusát.

A bejegyzés trackback címe:

https://hajmodellkedes.blog.hu/api/trackback/id/tr302683447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása